Activiteiten in Istanbul

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Istanbul bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Istanbul biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Weet je niet wat te doen in Istanbul? Bekijk dan deze lijst met de 5 leukste activiteiten die de stad te bieden heeft! Van het bewonderen van de prachtige architectuur tot het genieten van het beste eten ter wereld, je zult zeker een geweldige tijd hebben.

 1. Beklim de Galata toren voor een ongelooflijk uitzicht over de stad
 2. Mensen kijken op een van de vele levendige pleinen van Istanbul, zoals Taksim of Sultanahmet
 3. Verken de sfeervolle ondergrondse waterreservoirs
 4. Souvenirs kopen in de Grote Bazaar
 5. Maak een ontspannen boottocht door de Straat van Bosporus
  1. Dus daar heb je het, onze lijst met de vijf leukste activiteiten in Istanbul. Als je op zoek bent naar een stad die je vermaakt van zonsopgang tot zonsondergang (en soms zelfs nog later), dan hoef je niet verder te zoeken - Istanbul is jouw plek. Hebben we je al overtuigd? Zo niet, bekijk dan gewoon onze foto's en zie voor jezelf hoeveel plezier je kunt hebben in deze geweldige stad.

    We hopen dat je net zoveel van je tijd hier geniet als wij hebben gedaan!

    We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Istanbul! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Istanbul stuur ons je tip door.