Veiligheid in Istanbul

Is het veilig in Istanbul voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Istanbul? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Istanbul?

Is het veilig in Istanbul voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Istanbul?

Ja, Istanbul is een veilige stad voor toeristen. Zoals bij elke grote stad is het altijd belangrijk om op je omgeving te letten en voorzorgsmaatregelen te nemen tegen diefstal en beroving, maar over het algemeen is Istanbul een zeer gastvrije en gastvrije plaats. Er zijn tal van toerist-vriendelijke gebieden waar u kunt genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van de stad zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw veiligheid.

Zorg er wel voor dat je je consulaat of ambassade raadpleegt voor de laatste reisadviezen voordat je vertrekt. Geniet van je tijd in Istanbul!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.