Emigreren naar Istanbul

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Istanbul te emigreren.

Er zijn een paar dingen die u moet doen om naar Istanbul te emigreren. Ten eerste moet je een baan vinden in de stad. Er zijn veel mogelijkheden voor Engelssprekenden in Istanbul, dus dit zou niet al te moeilijk moeten zijn. Je hebt ook een visum en een verblijfsvergunning nodig, die je kunt krijgen via je werkgever of het Turkse consulaat/de Turkse ambassade.

Tot slot moet je huisvesting vinden in de stad. Er zijn veel appartementen en huizen te huur in Istanbul, en het zou niet al te moeilijk moeten zijn om iets te vinden dat aan je behoeften voldoet. Veel succes!

Onze bezoekers aan het woord:

Hallo, ik ben Adam. Ik verhuisde naar Istanbul twee jaar en 10 maanden geleden met mijn vrouw en drie kinderen. We vinden het geweldig hier - de mensen, het eten, de cultuur. Ik ben een beetje een knutselaar, en ik hou van buiten koken. Mijn vrouw zegt dat ik een grappenmaker ben, en mijn kinderen vinden me maar raar. Maar dat is niet erg - ik zou het niet anders willen.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.