Activiteiten in Kuala Lumpur

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Kuala Lumpur bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Kuala Lumpur biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Kuala Lumpur, de bruisende hoofdstad van Maleisië, is een stad vol cultuur en opwinding. Van de verbluffende skyline tot het bruisende nachtleven, er is altijd wel iets te doen in Kuala Lumpur. Als je op zoek bent naar een aantal leuke activiteiten om van te genieten tijdens je bezoek, zijn hier vijf van de beste:

  1. Bezoek de Petronas Towers - deze iconische tweelingtorens zijn een must-see als je in KL bent!
  2. Wandel door Bukit Bintang - het winkel- en uitgaansgebied van KL bruist altijd van de activiteit.
  3. Maak een wandeling in het park - er zijn tal van groene ruimten om te verkennen in KL, zoals Taman Tasik Titiwangsa en Lake Gardens.
  4. Proef de plaatselijke keuken - van street food tot lekker eten, KL heeft het allemaal als het op eten aankomt.
  5. Ga naar een voorstelling in de PETRONAS Philharmonic Hall - in deze zaal van wereldklasse worden het hele jaar door verschillende muziekoptredens gehouden.
    1. Kuala Lumpur is een stad die voor elk wat wils heeft. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick of het rustig aan wilt doen en wilt genieten van het prachtige landschap, er is hier iets voor je. We hopen dat je tijdens je verblijf kunt genieten van alles wat deze geweldige stad te bieden heeft. Tot de volgende keer!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Kuala Lumpur! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Kuala Lumpur stuur ons je tip door.