Klimaat in Kuala Lumpur

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Maleisië is Warm heel jaar door. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Kuala Lumpur voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Kuala Lumpur gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Kuala Lumpur. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Kuala Lumpur? Het weer in Kuala Lumpur is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Kuala Lumpur weer.

Het klimaat in Kuala Lumpur is het hele jaar door zeer heet en vochtig. De gemiddelde temperatuur ligt overdag rond 32 graden Celsius (90 graden Fahrenheit), en het is niet ongebruikelijk dat de luchtvochtigheid 100% bereikt. De meeste mensen vinden het klimaat vrij onaangenaam, maar het is een geweldige plek om te bezoeken als u op zoek bent naar tropisch weer.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.