Veiligheid in Kuala Lumpur

Is het veilig in Kuala Lumpur voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Kuala Lumpur? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Kuala Lumpur?

Is het veilig in Kuala Lumpur voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Kuala Lumpur?

Ja, Kuala Lumpur is een veilige stad voor toeristen. Het misdaadcijfer is laag en het is onwaarschijnlijk dat u in de problemen komt, vooral als u voorzichtig bent en op uw omgeving let. Dat gezegd hebbende, is het altijd het beste om voor de zekerheid een aantal basisveiligheidsmaatregelen te nemen: loop 's nachts niet alleen, wees op uw hoede voor zakkenrollers en oplichters, en draag niet te veel contant geld bij u. Geniet van uw tijd in Kuala Lumpur!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.