Kaart Kuala Lumpur

De kaart van Kuala Lumpur staat vol met iconische monumenten en bouwwerken die de stad uniek maken. Van de torenhoge Petronas Twin Towers tot de uitgestrekte tuinen van King's Park, er is heel wat te zien in deze bruisende metropool.

Kuala Lumpur is ook een belangrijk vervoersknooppunt, met een drukke internationale luchthaven en uitgebreide spoor- en busnetwerken. Dit maakt het gemakkelijk om u door de stad te verplaatsen, of u nu op eigen houtje op verkenning gaat of deelneemt aan een van de vele rondleidingen die beschikbaar zijn.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Kuala Lumpur je het beste verblijft! Ga je vooral naar Kuala Lumpur om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Kuala Lumpur is bijvoorbeeld Kuchai.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Kuala Lumpur. 

Met behulp van een plattegrond van Kuala Lumpur kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.