Emigreren naar Kuala Lumpur

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Kuala Lumpur te emigreren.

Er zijn verschillende manieren om naar Kuala Lumpur te emigreren. U kunt bijvoorbeeld een baan in de stad krijgen en een verblijfsvergunning aanvragen, of u kunt als student komen en na uw studie werk zoeken. Als u familie of vrienden heeft die al in Kuala Lumpur wonen, kunt u hen vragen uw aanvraag voor residentie te sponsoren.

Hoe u het ook aanpakt, zorg ervoor dat u het proces grondig onderzoekt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Veel succes!

Onze bezoekers aan het woord:

Hallo, ik ben Anna. Ik ben net een jaar en zes weken geleden naar Kuala Lumpur verhuisd. Ik heb twee meisjes, en mijn hobby's zijn online winkelen en lezen op mijn tablet.

Ik kom oorspronkelijk uit de Filippijnen, maar ik heb de afgelopen jaren in een paar verschillende landen gewoond. Maleisië is echter absoluut mijn nieuwe thuis - het is zo anders en opwindend in vergelijking met alle andere landen waar ik heb gewoond!

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.