Activiteiten in Las Palmas de Gran Canaria

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Las Palmas de Gran Canaria bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Las Palmas de Gran Canaria biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

De Canarische Eilanden zijn een droombestemming voor veel toeristen, en Las Palmas is een van de populairste eilanden. Er zijn zo veel dingen te doen in Las Palmas dat het moeilijk kan zijn om te weten waar te beginnen. Deze vijf activiteiten zullen je echter gegarandeerd een leuke en gedenkwaardige ervaring bezorgen.

  1. Ga zwemmen op het strand - Las Palmas is de thuisbasis van een aantal prachtige stranden, dus zwemmen is een geweldige manier om te genieten van de zon en de golven.
  2. Bezoek de markten - Er zijn enkele geweldige markten in Las Palmas, waar je van alles kunt vinden, van vers fruit en groenten tot souvenirs.
  3. Kijk naar de zonsondergang - De zonsondergangen in Las Palmas zijn prachtig, en zeker de moeite waard om te bekijken.
  4. Maak een wandeling op de promenade - De promenade langs Playa de las Canteras is een geweldige plek voor een ontspannen wandeling.
  5. Proef de plaatselijke keuken - Er zijn veel goede restaurants in Las Palmas, dus probeer zeker wat van de plaatselijke keuken
    1. Dus, als je een geweldige tijd wilt hebben in Las Palmas, zorg er dan voor dat je een aantal van deze activiteiten uitcheckt. En vertel ons over je ervaringen - we horen graag van onze lezers!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Las Palmas de Gran Canaria! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Las Palmas de Gran Canaria stuur ons je tip door.