Veiligheid in Las Palmas de Gran Canaria

Is het veilig in Las Palmas de Gran Canaria voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Las Palmas de Gran Canaria? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Las Palmas de Gran Canaria?

Is het veilig in Las Palmas voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Las Palmas?

Er bestaat niet zoiets als een risicovrije stad, maar Las Palmas wordt over het algemeen beschouwd als een veilige plaats voor toeristen. Gebruik gewoon uw gezond verstand en wees u bewust van uw omgeving, dan komt alles in orde.

Dat gezegd hebbende, zijn er sommige gebieden van de stad die het beste vermeden kunnen worden als het donker is, dus het is altijd verstandig om de waarschuwingen of adviezen van de lokale autoriteiten in acht te nemen. En als u ooit twijfelt, vraag dan rond - de lokale bevolking zal u graag advies geven. Geniet van uw verblijf!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.