Klimaat in Las Palmas de Gran Canaria

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Spanje is . 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Las Palmas de Gran Canaria voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Las Palmas de Gran Canaria gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Las Palmas de Gran Canaria. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Las Palmas? Het weer in Las Palmas is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Las Palmas weer.

Het klimaat in Las Palmas is zeer mild, met een gemiddelde jaartemperatuur van ongeveer 23 graden Celsius. Het regent zelden, en de zon schijnt bijna elke dag. De temperatuur komt zelden onder de 18 graden of boven de 28 graden.

De Canarische Eilanden zijn een populaire toeristische bestemming vanwege het warme klimaat en de zonnige stranden. Las Palmas is de grootste stad op het eiland Gran Canaria, en het is een geweldige plek om een vakantie door te brengen. Er zijn genoeg restaurants, bars en nachtclubs om je te vermaken, en de stranden zijn maar een klein stukje lopen.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.