Emigreren naar Las Palmas de Gran Canaria

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Las Palmas de Gran Canaria te emigreren.

Er zijn een paar proces dat mensen in staat stelde om te verhuizen of te wonen in Las Palmas.

De eerste stap is het verzamelen van alle vereisten om in Las Palmas te kunnen wonen, waaronder het hebben van een geldig paspoort, het bewijzen dat je financiële steun hebt, en het hebben van een blanco strafblad. De tweede stap is het aanvragen van een visum, waarmee u voor een langere periode in Las Palmas kunt verblijven.

Tenslotte, als u eenmaal in Las Palmas bent aangekomen, moet u een verblijfsvergunning aanvragen, zodat u officieel een inwoner van Las Palmas kunt worden.

Onze bezoekers aan het woord:

Ik ben Boaz, 31 jaar oud en oorspronkelijk uit Tel Aviv. Ik ben een jaar en 10 weken geleden naar Las Palmas verhuisd en moet nog steeds wennen aan het nieuwe klimaat (dat een stuk heter is dan waar ik vandaan kom). Ik ben getrouwd maar heb nog geen kinderen - hopelijk komt daar snel verandering in.

In mijn vrije tijd kan je me meestal vinden zonnebadend op het strand of zwemmend in de oceaan. Als het buiten een beetje te warm is, ga ik graag zeilen op het eiland - het is een geweldige manier om het eiland te verkennen.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.