Activiteiten in Los Angeles

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Los Angeles bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Los Angeles biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Los Angeles biedt een grote verscheidenheid aan activiteiten voor toeristen om van te genieten. Van musea en kunstgalerijen tot wandelen en surfen, er is voor elk wat wils in LA. Om je te helpen bij het plannen van je reis, vind je hier vijf van de leukste activiteiten in Los Angeles.

  1. Bezoek het Griffith Observatory - het is gratis toegankelijk, en je kunt er een prachtig uitzicht over de stad krijgen.
  2. Maak een wandeling of fietstocht langs Venice Beach - er is hier altijd wel iets interessants te beleven.
  3. Breng een dag door in Disneyland - het is per slot van rekening de gelukkigste plek op aarde!
  4. Ga picknicken in een van de vele parken in LA - er zijn genoeg groene plekken om uit te kiezen.
  5. Ga winkelen op Rodeo Drive - zelfs als je het zich niet kunt veroorloven om iets te kopen, is het leuk om te windowshoppen!
    1. Dus daar heb je het, onze top 5 picks voor de leukste activiteiten in Los Angeles. We hopen dat je de kans krijgt om ze te bekijken en een geweldige tijd te hebben! Als je op zoek bent naar meer ideeën of als je een aantal van deze activiteiten verder wilt verkennen, ga dan zeker naar onze website waar we allerlei leuke informatie hebben over dingen die je kunt doen in LA.

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Los Angeles! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Los Angeles stuur ons je tip door.