Workation in Los Angeles

In Los Angeles zijn er eindeloos veel activiteiten en attracties om van te genieten. Als u echter op zoek bent naar een ontsnapping uit de drukte van de stad, kan een werkvakantie precies zijn wat u nodig hebt. Een werkvakantie is een vakantie die werk combineert met vrije tijd.

Dus, als u op zoek bent om een pauze te nemen van uw gebruikelijke routine en alles wat LA te bieden heeft te verkennen, kan een werkvakantie de perfecte pasvorm zijn. Hier zijn enkele tips over hoe u het meeste uit uw tijd in deze bruisende stad kunt halen.

Een werkvakantie in Los Angeles is eigenlijk doen alsof je werkt terwijl je op vakantie bent. Je vestigt je in een hippe koffieshop of co-working space, bestelt een aantal veel te dure drankjes en snacks, en gaat vervolgens heel weinig echt werk verrichten. Maar het gaat allemaal om de schijn van productiviteit, toch?

Ben je dus op zoek bent naar een unieke manier om te reizen en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen, dan is een werkvakantie in Los Angeles perfect voor jou.

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.