Kaart Los Angeles

De kaart van Los Angeles ziet eruit als een enorme, uitgestrekte massa land met ontelbare straten en uitlopers van snelwegen. Als u nog nooit in LA bent geweest, kan het behoorlijk ontmoedigend zijn om uit te zoeken waar alles ligt. Gelukkig zijn er voldoende middelen beschikbaar om u te helpen het allemaal te begrijpen.

Een ding om in gedachten te houden is dat LA een zeer auto-centrische stad is. Dat betekent dat rondreizen zonder auto een uitdaging kan zijn, hoewel niet onmogelijk. Als u van plan bent om bezienswaardigheden te bezoeken, zult u zeker een auto willen huren of gebruik willen maken van het openbaar vervoer, zoals de metro.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Los Angeles je het beste verblijft! Ga je vooral naar Los Angeles om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Los Angeles is bijvoorbeeld Echo Park.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Los Angeles. 

Met behulp van een plattegrond van Los Angeles kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.