Veiligheid in Los Angeles

Is het veilig in Los Angeles voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Los Angeles? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Los Angeles?

Is het veilig in Los Angeles voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Los Angeles?

Ja, het is veilig voor toeristen in Los Angeles. Sterker nog, Los Angeles is een van de meest toeristvriendelijke steden ter wereld. Met tal van attracties en activiteiten om van te genieten, evenals een diverse en levendige cultuur, zult u hier zeker een geweldige tijd hebben.

Zorg er wel voor dat u op uw hoede bent en neem voorzorgsmaatregelen tegen beroving of oplichting. Er zijn zeker gebieden van de stad die veiliger zijn dan andere, dus doe je onderzoek voordat je erop uit gaat en zorg ervoor dat je alle waarschuwingen of adviezen van de lokale autoriteiten in acht neemt. Geniet van uw tijd in LA!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.