Emigreren naar Los Angeles

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Los Angeles te emigreren.

Er zijn een paar manieren om naar Los Angeles te emigreren. Eén mogelijkheid is om een baan in de stad te vinden en via uw werkgever een verblijfsvergunning aan te vragen. Een andere optie is om te trouwen met iemand die al inwoner is van Los Angeles. Als u over de financiële middelen beschikt, kunt u ook een huis kopen in Los Angeles en op die manier uw residentie aanvragen.

Welke route u ook kiest, zorg er in ieder geval voor dat u van tevoren een immigratieadvocaat raadpleegt om er zeker van te zijn dat u alle noodzakelijke stappen volgt. Veel succes!

Onze bezoekers aan het woord:

Hallo, ik ben Eveline. Ik ben een jaar en 14 weken geleden naar Los Angeles verhuisd. Ik kom oorspronkelijk uit een kleine stad in Nederland, maar ik heb er altijd van gedroomd om aan het strand te wonen in het zonnige Californië. En gelukkig is mijn droom uitgekomen!

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen die me bezig houden (maar ook veel liefde geven). In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te zonnen op het strand, te fietsen en uit eten te gaan in alle heerlijke restaurants die LA te bieden heeft.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.