Klimaat in Los Angeles

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Verenigde Staten is Warm heel jaar door. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Los Angeles voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Los Angeles gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Los Angeles. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Los Angeles? Het weer in Los Angeles is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Los Angeles weer.

Het klimaat in Los Angeles wordt vaak omschreven als een "Zuid-Californisch" klimaat. Dit betekent dat het weer gematigd is met over het algemeen milde winters en warme zomers. Omdat Los Angeles aan de kust van de Stille Oceaan ligt, waait er aan de kust echter ook een koel briesje en varieert de temperatuur afhankelijk van de tijd van het jaar.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.