Activiteiten in Madeira

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Madeira bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Madeira biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Als je op zoek bent naar een plek om te genieten van mooi weer, lekker eten en veel activiteiten, dan is Madeira de perfecte plek. Er zijn zoveel dingen te doen, dat je misschien niet weet waar je moet beginnen. Hier zijn 5 van de leukste activiteiten op Madeira die je zullen helpen je reis onvergetelijk te maken.

  1. Walvissen kijken - Madeira is een geweldige plek om walvissen, dolfijnen en bruinvissen te zien.
  2. Wandelen - Er zijn een aantal fantastische wandelingen te maken op Madeira, met ongelooflijke uitzichten over de oceaan en de kustlijn.
  3. Zwemmen - De stranden op Madeira zijn prachtig en perfect om in de zee te zwemmen.
  4. Golf - De golfbanen op Madeira behoren tot de beste van Europa.
  5. Wijn proeven - Madeira is beroemd om zijn wijn, dus zorg ervoor dat je wat proeft als je er bent!
    1. Als je op zoek bent naar een geweldige en leuke vakantiebestemming, kijk dan niet verder dan Madeira. Deze vijf activiteiten zijn een goede manier om te beginnen, maar er is nog veel meer te ontdekken op dit prachtige eiland. Dus waar wacht je nog op? Pak je koffers en ga naar Madeira!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Madeira! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Madeira stuur ons je tip door.