Kaart Madeira

Als u op zoek bent naar een kaart van Madeira, zult u er geen vinden die er precies zo uitziet als de andere Portugese eilanden. In plaats daarvan heeft dit eiland meer de vorm van een rechthoek, met afgeronde hoeken. Het midden van het eiland is bergachtig, terwijl de kusten voornamelijk uit kliffen bestaan.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Madeira je het beste verblijft! Ga je vooral naar Madeira om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Madeira is bijvoorbeeld .

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Madeira. 

Met behulp van een plattegrond van Madeira kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.