Veiligheid in Madeira

Is het veilig in Madeira voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Madeira? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Madeira?

Is het veilig in Madeira voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Madeira?

Ja, Madeira is een veilige plek voor toeristen. De lokale bevolking is vriendelijk en gastvrij, en het eiland staat bekend om zijn ontspannen en zorgeloze sfeer.

Wees u echter altijd bewust van uw omgeving en neem de voorzorgsmaatregelen die typisch zijn voor een toeristische bestemming - bewaar uw waardevolle spullen goed, laat uw spullen niet onbewaakt achter in drukke gebieden, enz. - en u zult een geweldige tijd hebben op uw reis naar Madeira!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.