Activiteiten in Mumbai

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Mumbai bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Mumbai biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Mumbai is een bruisende stad vol leven en activiteit. Als je op zoek bent naar dingen om te doen terwijl je in de stad bent, zijn hier vijf leuke activiteiten die je zullen helpen het meeste uit je bezoek te halen. Van het verkennen van lokale markten tot het bewonderen van de iconische architectuur van de stad, er is voor iedereen wel iets te beleven in Mumbai. Dus ga erop uit en begin met verkennen!

  Mumbai is een stad die nooit slaapt, en er is altijd wel iets te doen! Hier zijn 5 van de leukste activiteiten om te doen in Mumbai:

  1. Bezoek de Gateway of India - dit iconische monument is een must-see voor iedereen die Mumbai bezoekt.
  2. Wandel langs Marine Drive - Mumbai's boulevard langs zee is de perfecte plek om van het uitzicht over de stad en de Arabische Zee te genieten.
  3. Ga winkelen bij Colaba Causeway - deze populaire markt is een geweldige plek om Indiaas handwerk, textiel en sieraden te vinden.
  4. Maak een ritje met de lokale trein naar Mumbai - een ervaring die niet is weggelegd voor bangeriken!
  5. Bezoek een van de vele musea of kunstgalerieën in Mumbai - er is genoeg te zien en te doen in de culturele scene van Mumbai.
   1. Dus, als je op zoek bent naar een aantal leuke dingen om te doen in Mumbai, zoek dan niet verder! We hopen dat je net zoveel plezier beleeft aan deze activiteiten als wij. En vergeet niet om ons te laten weten hoe het gaat - we horen graag alles over je ervaringen in Mumbai.

    We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Mumbai! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Mumbai stuur ons je tip door.