Klimaat in Mumbai

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in India is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Mumbai voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Mumbai gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Mumbai. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Mumbai? Het weer in Mumbai is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Mumbai weer.

Het klimaat in Mumbai is tropisch. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 25 graden Celsius, en de luchtvochtigheid is hoog. Er zijn twee seizoenen: het natte seizoen en het droge seizoen. Het natte seizoen loopt van juni tot september, en het droge seizoen van oktober tot mei.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.