Veiligheid in Mumbai

Is het veilig in Mumbai voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Mumbai? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Mumbai?

Is het veilig in Mumbai voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Mumbai?

Het korte antwoord is, ja. Mumbai is een grote stad met een bevolking van meer dan 12 miljoen mensen, en net als in elke andere stad, zijn er gebieden die veiliger zijn dan andere. Mumbai is echter over het algemeen een zeer veilige stad voor toeristen, en het is onwaarschijnlijk dat je problemen tegenkomt als je je in de belangrijkste toeristische gebieden ophoudt.

Mumbai is de thuisbasis van enkele van de beste winkels in India, evenals enkele van de beste restaurants en het nachtleven. Er is voor elk wat wils in Mumbai, dus zorg ervoor dat je een aantal van de top toeristische attracties bekijkt terwijl je er bent. De Gateway of India, Marine Drive, en Chowpatty Beach zijn allemaal een bezoek waard. En mis niet de kans om wat te proeven.

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.