Activiteiten in New Orleans

Of je nu op citytrip van 2 dagen in New Orleans bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. New Orleans biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Er is een reden waarom New Orleans bekend staat als de "Big Easy." Van de unieke cultuur tot de eindeloze activiteiten, er is altijd wel iets te beleven in deze bruisende stad. Of je nu op zoek bent naar een leuk avondje uit in de stad of wat ontspanning bij de rivier. Hier zijn vijf van de leukste activiteiten in New Orleans:

  1. Bezoek het French Quarter en verken de unieke architectuur en geschiedenis van dit iconische gebied.
  2. Woon een show bij in een van de legendarische muziekpodia van de stad, zoals Preservation Hall of Tipitina's.
  3. Proef de wereldberoemde cajun en creoolse keuken in een van de vele restaurants in de stad.
  4. Maak een wandeling of fietstocht door Audubon Park en bewonder de schoonheid van de weelderige tuinen en waterwegen van New Orleans.
  5. Drink een drankje en luister naar live jazzmuziek in een van de vele levendige bars en clubs van de stad.
    1. Als je op zoek bent naar een leuk en spannend avontuur, kijk dan niet verder dan New Orleans. Deze vijf activiteiten zullen je hart sneller doen kloppen en je herinneringen voor het leven bezorgen. Zorg ervoor dat je je gevoel voor humor en avontuurlijke geest bij je hebt - je zult ze nodig hebben! Heb jij één van deze activiteiten al geprobeerd? Wat was je favoriete onderdeel?

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in New Orleans! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in New Orleans stuur ons je tip door.