Klimaat in New Orleans

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Verenigde Staten is 28C. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor New Orleans voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in New Orleans gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor New Orleans. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf New Orleans? Het weer in New Orleans is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over New Orleans weer.

Het klimaat in New Orleans is vochtig subtropisch. Dit betekent dat de zomers heet en benauwd zijn, terwijl de winters mild en kort zijn. De neerslag is redelijk gelijkmatig over het jaar verdeeld, met de meeste regen in juni, juli en augustus.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.