Workation in New Orleans

Een workation is een term voor een vakantie waarbij je ook wat werk doet. Onlangs ging ik op werkvakantie naar New Orleans en het was zo leuk! Ik kon de stad verkennen, nieuw eten uitproberen, en aan mijn bedrijf werken vanuit een nieuwe locatie. Als je erover denkt om een workation te nemen, zijn hier wat tips om je te helpen er het beste van te maken.

Als je niet bekend bent met de term, een workation is in feite een vakantie die je neemt voor werkdoeleinden. New Orleans is de perfecte plek voor een werkvakantie, want er is zoveel te zien en te doen in deze historische stad. Plus, het eten is er geweldig.

Er zijn een paar dingen die je in gedachten moet houden als je een werkvakantie in New Orleans plant. Ten eerste, boek uw accommodatie ruim van tevoren. De stad kan erg druk worden, vooral tijdens het hoogseizoen. Ten tweede, zorg ervoor dat je genoeg visitekaartjes bij je hebt. Er zijn veel mogelijkheden om te netwerken in New Orleans, en die wilt u niet missen. Tot slot, wees bereid om veel te lopen.

Ben je dus op zoek bent naar een unieke manier om te reizen en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen, dan is een werkvakantie in New Orleans perfect voor jou.

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.