Activiteiten in Ottawa

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Ottawa bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Ottawa biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Ottawa, de hoofdstad van Canada, is een prachtige stad waar veel te doen en te zien is. Als je iets leuks en boeiends zoekt om te doen, hier zijn vijf van de leukste activiteiten in Ottawa. Van het verkennen van de geschiedenis en architectuur van de stad tot het genieten van de natuurlijke schoonheid, er is voor elk wat wils in Ottawa.

  Dus waar wacht je nog op? Ga erop uit en verken alles wat deze geweldige stad te bieden heeft! De 5 leukste activiteiten in Ottawa:

  1. Ottawa is een geweldige stad om te fietsen - er zijn veel fietspaden en trails, en het landschap is prachtig.
  2. Ga wandelen of hardlopen in een van de vele parken in de stad - Ottawianen zijn gezegend met een overvloed aan groene ruimte.
  3. Maak een boottocht op de Ottawa rivier - het uitzicht op Parliament Hill en het centrum van Ottawa vanaf de rivier is geweldig.
  4. Bezoek een van Ottawa's vele musea of kunstgalerijen - er is voor elk wat wils.
  5. Ga naar een hockeywedstrijd van de Senators in het Canadian Tire Centre - dat is altijd een spannende ervaring!
   1. Ottawa is een stad met voor elk wat wils, dus als je op zoek bent naar een spannende en leuke vakantie, zoek dan niet verder. We hopen dat je net zoveel van je tijd hier geniet als wij hebben gedaan.

    We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Ottawa! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Ottawa stuur ons je tip door.