Veiligheid in Ottawa

Is het veilig in Ottawa voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Ottawa? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Ottawa?

Is het veilig in Ottawa voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Ottawa?

Ottawa is een zeer veilige stad voor toeristen. Er is een laag misdaadcijfer en de politie is zeer actief om de veiligheid van inwoners en bezoekers te garanderen.

Toch is het, zoals in elke grote stad, altijd belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen en op uw omgeving te letten. Toeristen moeten vermijden 's nachts alleen rond te lopen en moeten hun bezittingen altijd veilig en in de buurt houden.

Ottawa is een prachtige stad die toeristen veel te bieden heeft. Met een beetje gezond verstand zult u een veilig en plezierig bezoek hebben!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.