Workation in Ottawa

Een workation (of wo(r)kation, als je er deftig over wilt doen), is een recent verschijnsel dat de natie overspoelt. Wat is het? In principe is het een vakantie... maar met werk erdoor gemengd. Voor sommigen klinkt dit misschien als een pure marteling, maar voor anderen is het idee om een pauze te nemen uit hun gebruikelijke routine en er een beetje werk in te mengen net wat ze nodig hebben om zich te verfrissen en te verjongen.

Ottawa is een geweldige plaats om een workation te houden - er zijn hier genoeg dingen te doen die je kunnen helpen wat plezier met je werk te mengen. Lees verder voor mijn gids over hoe je het beste uit je Ottawa workation kunt halen!

Een workation is een werkreis die ook wat tijd voor vrije tijd inhoudt.

Ottawa is een geweldige plaats om te bezoeken omdat het zoveel te bieden heeft op het gebied van geschiedenis, cultuur, en natuur. Er zijn ook tal van restaurants en bars waar je lekker kunt eten of drinken. En als je de stad uit wilt voor wat frisse lucht, zijn er tal van mooie parken en wandelpaden in de buurt. Dus of je nu voor je werk of voor je plezier komt, Ottawa is zeker de moeite waard om te bekijken!

Ben je dus op zoek bent naar een unieke manier om te reizen en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen, dan is een werkvakantie in Ottawa perfect voor jou.

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.