Activiteiten in Puerto Escondido

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Puerto Escondido bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Puerto Escondido biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Er zijn veel dingen te doen in Puerto Escondido, van genieten van de prachtige stranden tot het verkennen van de weelderige jungle. Hier zijn echter vijf activiteiten waarvan wij denken dat ze bijzonder leuk zijn en de moeite waard om te bekijken als je in de stad bent. Of je nu op zoek bent naar een beetje opwinding of een kans om te ontspannen, deze activiteiten zullen je zeker een geweldige Puerto Escondido ervaring bezorgen.

  1. Surfen: Puerto Escondido is een wereldberoemde surfspot met grote golven en perfecte barrels.
  2. Ziplinen: Geniet van de schoonheid van de jungle vanuit de hoogte in de bomen.
  3. ATV'en: Verken het binnenland op een vierwieler.
  4. Paardrijden: Rijd door het prachtige landschap op een paard.
  5. Zwemmen met dolfijnen: Ervaar deze verbazingwekkende wezens van dichtbij in hun natuurlijke habitat.
    1. Dus, als je op zoek bent naar een geweldige en leuke vakantiebestemming, kijk dan niet verder dan Puerto Escondido. Met een overvloed aan activiteiten om je bezig te houden en te vermaken, zul je je nooit vervelen of dingen missen om te doen. We hopen dat je net zoveel van je tijd hier geniet als wij hebben gedaan!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Puerto Escondido! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Puerto Escondido stuur ons je tip door.