Kaart Puerto Escondido

Puerto Escondido is een prachtig kustplaatsje in Mexico dat bekend staat om het surfen en de uitstekende visgerechten. De stad ligt aan de Pacifische kust van Mexico en wordt omringd door ongerepte stranden. De stad is de thuisbasis van een groot aantal surfers van over de hele wereld en is een populaire bestemming voor toeristen die willen genieten van de golven en de zon.

Op de kaart van Puerto Escondido is te zien dat de stad aan een grote baai ligt met verschillende kleine eilandjes in de buurt. Er zijn ook verschillende surfspots in de buurt, waardoor het een ideale plek is om wat golven te vangen. Puerto Escondido is zeker een bezoekje waard als je op zoek bent naar wat plezier in de zon.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Puerto Escondido je het beste verblijft! Ga je vooral naar Puerto Escondido om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Puerto Escondido is bijvoorbeeld .

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Puerto Escondido. 

Met behulp van een plattegrond van Puerto Escondido kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.