Workation in Puerto Escondido

Als je merkt dat je verlangt naar een verandering van omgeving, maar je kunt je niet verbinden aan een volledige vakantie, dan kan een werkvakantie de perfecte oplossing zijn. Een werkvakantie is eigenlijk een werkvakantie - een kans om zaken met plezier te mixen en een nieuwe bestemming te verkennen terwijl je toch belangrijk werk gedaan krijgt.

En Puerto Escondido is de perfecte plek voor een werkvakantie! Met zijn prachtige stranden, levendige cultuur, en vriendelijke bevolking, is Puerto Escondido de perfecte plek om er even tussenuit te gaan en je batterijen op te laden. Klaar om op je eigen Puerto Escondido werkvakantie te gaan? Hier is wat je moet weten…

Een workation in Puerto Escondido is een vakantie waar je werkt. Je vindt veel coworking ruimtes in de omgeving, evenals tal van stranden om te ontspannen tussen de sessies door.

Ben je dus op zoek bent naar een unieke manier om te reizen en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen, dan is een werkvakantie in Puerto Escondido perfect voor jou.

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.