Klimaat in Puerto Escondido

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Mexico is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Puerto Escondido voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Puerto Escondido gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Puerto Escondido. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Puerto Escondido? Het weer in Puerto Escondido is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Puerto Escondido weer.

Puerto Escondido ligt in het zuidelijke deel van de staat Oaxaca, Mexico. Het heeft een tropisch klimaat, wat betekent dat het er het hele jaar door heet en vochtig is. De gemiddelde temperatuur is ongeveer 80 graden Fahrenheit, maar het kan oplopen tot 95 graden Fahrenheit tijdens de zomermaanden. Het orkaanseizoen loopt van juni tot november, dus het is beter om niet naar Puerto Escondido te reizen in die periode.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.