Veiligheid in Puerto Escondido

Is het veilig in Puerto Escondido voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Puerto Escondido? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Puerto Escondido?

Is het veilig in Puerto Escondido voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Puerto Escondido?

Ja, het is veilig voor toeristen in Puerto Escondido. De mensen van Puerto Escondido zijn vriendelijk en gastvrij, en er is veel te zien en te doen in de omgeving. Zorg ervoor dat je voorzorgsmaatregelen neemt om niet beroofd te worden of slachtoffer te worden van criminaliteit, zoals met elke bestemming. Geniet van uw tijd in Puerto Escondido!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.