Activiteiten in Queretaro

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Queretaro bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Queretaro biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Queretaro is een stad in centraal Mexico die bekend staat om zijn koloniale architectuur, goed bewaarde kerken, en bruisend nachtleven. Terwijl Queretaro veel culturele attracties en activiteiten biedt, zijn er ook veel buitenactiviteiten en sporten om van te genieten. Hier zijn de 5 leukste activiteiten in Queretaro:

  1. Luister naar live mariachi muziek in de straten;
  2. Scoor unieke spullen op de ambachtsmarkt Feria de Artesanias;
  3. Bezoek het 18e-eeuwse Casa del Dean Azulejos, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat;
  4. Wandel over het Plaza de Armas en bewonder de koloniale architectuur;
  5. Proef authentieke Queretaro-gerechten zoals enchiladas mirasoles en membrillo en dulce in een van de vele uitstekende restaurants van de stad.
    1. We hopen dat je genoten hebt van deze lijst met de top vijf leuke activiteiten in Qeuretaro. Als je op zoek bent naar meer ideeën, neem dan zeker een kijkje op onze website of social media pagina's voor updates over wat er allemaal te doen is in de stad. Bedankt voor het lezen en we hopen je snel te zien!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Queretaro! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Queretaro stuur ons je tip door.