Kaart Queretaro

De kaart van Queretaro lijkt op een hart. De staat Queretaro ligt in centraal Mexico en wordt begrensd door de staten San Luis Potosi, Hidalgo, Mexico State, Guanajuato en Michoacan. De hoofdstad van Queretaro wordt ook wel Queretaro genoemd en telt iets meer dan 1 miljoen inwoners. De stad is bekend om haar koloniale architectuur en als de geboorteplaats van de Mexicaanse onafhankelijkheidsheld Ignacio Allende.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Queretaro je het beste verblijft! Ga je vooral naar Queretaro om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Queretaro is bijvoorbeeld -.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Queretaro. 

Met behulp van een plattegrond van Queretaro kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.