Workation in Queretaro

Als je erover gedacht hebt op vakantie te gaan, maar het geld of de tijd niet wilt uitgeven om ergens heen te vliegen, overweeg dan een werkvakantie in Queretaro. Deze nieuwe trend combineert thuiswerken met reizen naar een nieuwe plek, en het is perfect voor wie meer van de wereld wil zien zonder zijn productiviteit op te offeren.

Hier is alles wat je moet weten over het plannen van je eigen workation in Queretaro.

Een workation is een combinatie van de woorden "werk" en "vakantie". Het is een term die de laatste jaren bedacht is om een soort vakantie aan te duiden waarbij je aan je zakelijke projecten werkt terwijl je weg bent. Veel mensen kiezen er nu voor om vanuit huis te werken, zodat ze hun vrije tijd kunnen benutten om te reizen en nieuwe plaatsen te verkennen.

En omdat je geen kantoorruimte hoeft te betalen, kan aan je bedrijf werken terwijl je op vakantie bent een betaalbaarder optie zijn. Er zijn veel co-working ruimtes over de hele wereld die betaalbare lidmaatschappen aanbieden, zodat je gemakkelijk je werk gedaan kunt krijgen terwijl je geniet van alle bezienswaardigheden en geluiden die een nieuwe stad te bieden heeft.

Ben je dus op zoek bent naar een unieke manier om te reizen en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen, dan is een werkvakantie in Queretaro perfect voor jou.

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.