Klimaat in Queretaro

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Mexico is warm heel jaar. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Queretaro voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Queretaro gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Queretaro. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Queretaro? Het weer in Queretaro is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Queretaro weer.

De stad Queretaro heeft een gematigd klimaat, met een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 18 graden Celsius (64 graden Fahrenheit), en een gemiddelde jaarlijkse neerslag van 600 millimeter (24 inches). Tijdens de zomermaanden (juni tot september) kunnen de temperaturen overdag oplopen tot 30 graden Celsius (86 graden Fahrenheit), terwijl de temperaturen 's winters kunnen dalen tot het vriespunt. Het regenseizoen duurt van mei tot oktober.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.