Activiteiten in Quito

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Quito bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Quito biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Quito is een geweldige stad die bezoekers veel te bieden heeft. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, cultuur of natuur, er is voor elk wat wils in Quito. Hier zijn vijf van de leukste activiteiten in Quito:

  1. Wandelen in het Andesgebergte
  2. Een bezoek brengen aan het Mitad del Mundo Monument
  3. Winkelen op de inheemse markten
  4. Een rondleiding door koloniale kerken en kloosters
  5. De prachtige landschappen van Ecuador bewonderen. Welke activiteit je ook kiest, we garanderen je dat je Quito met plezier zult verkennen!
    1. Quito biedt genoeg activiteiten voor bezoekers om van te genieten, zowel binnen als buiten. Of je nu op zoek bent naar een culturele ervaring, een adrenalinekick, of gewoon wat tijd om te ontspannen, je kunt het hier vinden. We hopen dat je een geweldige tijd hebt tijdens je verblijf in deze bruisende stad.

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Quito! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Quito stuur ons je tip door.