Workation in Quito

Heb je ooit vakantie willen nemen maar je schuldig gevoeld omdat je eigenlijk hoort te werken? Of misschien heb je geprobeerd te sparen voor een grote reis maar lukt het je financieel gewoon niet? Wel, dan heb ik de perfecte oplossing voor je: de workation! Een workation is gewoon een vakantie die je neemt terwijl je werkt.

Het is het beste van beide werelden! Je brengt wat tijd door om te ontspannen en een nieuwe plek te verkennen, maar je kunt ook van veraf je werk controleren en vorderingen maken met je projecten. Bovendien is het veel betaalbaarder dan echt op vakantie gaan. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe manier om de zaken eens op een andere manier te bekijken, of als je gewoon even uit Dodge weg wilt.

Een workation is een vakantie waarbij je ook wat werk doet.

Quito is een uitstekende plaats om een workation te houden omdat het heerlijk weer heeft, relatief goedkoop is, en veel cultuur en geschiedenis te ontdekken heeft. Bovendien zijn de mensen in Quito erg vriendelijk en gastvrij, zodat het een prima plek is om werk gedaan te krijgen en tegelijk van je vrije tijd te genieten.

Ben je dus op zoek bent naar een unieke manier om te reizen en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen, dan is een werkvakantie in Quito perfect voor jou.

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.