Klimaat in Quito

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Ecuador is . 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Quito voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Quito gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Quito. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Quito? Het weer in Quito is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Quito weer.

Quito heeft een gematigd klimaat. De gemiddelde temperatuur is 18 graden Celsius (64 graden Fahrenheit), en de stad kent een jaarlijkse neerslag van 1.500 millimeter (59 inch). Juli is de warmste maand met een gemiddelde temperatuur van 21 graden Celsius (70 graden Fahrenheit), terwijl januari de koudste maand is met een gemiddelde temperatuur van 11 graden Celsius (52 graden Fahrenheit).

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.