Activiteiten in Tallin

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Tallin bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Tallin biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Wat komt er in je op als je aan Tallin denkt? Als "leuke activiteiten" niet het eerste is wat in je opkomt, dan staat je iets te wachten! Er zijn tal van activiteiten in Tallin die leuk en plezierig zijn. Van sightseeing tot heerlijk eten, er is voor elk wat wils in deze charmante stad. Lees verder voor de 5 leukste activiteiten in Tallin. Je zult er geen spijt van krijgen:

  1. Maak een wandeling door de oude stad en bewonder de middeleeuwse architectuur
  2. Bezoek het Kadriorg Paleis, een paleis gebouwd voor Catharina I van Rusland in de 18e eeuw
  3. Ga lunchen of dineren in een van de vele restaurants en cafés in de stad en geniet van traditionele Estse gerechten
  4. Ga zwemmen of relaxen op een van de mooie stranden van Tallin
  5. Maak een dagtocht naar het nabijgelegen Helsinki, Finland en verken het levendige stadscentrum
    1. Tallinn is een stad met voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een vakantie vol actie of een meer ontspannen tijd, de stad heeft genoeg te bieden. We hopen dat je hebt genoten van onze lijst met de vijf leukste activiteiten in Tallin en dat je ze binnenkort allemaal zelf kunt ervaren!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Tallin! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Tallin stuur ons je tip door.