Kaart Tallin

De kaart van Tallin is relatief eenvoudig - het is een havenstad gelegen aan de Oostzee. De stad wordt verdeeld door een rivier, met de oude stad aan de oostkant en de nieuwere delen van de stad aan de westkant.

Een interessant kenmerk van Tallin is dat het omringd is door middeleeuwse muren en vestingwerken, die je vandaag de dag nog steeds kunt zien. De oude stad is ook de thuisbasis van vele mooie kerken en historische gebouwen. Als je ooit in Tallin bent, zorg er dan voor dat je er ronddwaalt en alle bezienswaardigheden in je opneemt!

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Tallin je het beste verblijft! Ga je vooral naar Tallin om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Tallin is bijvoorbeeld .

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Tallin. 

Met behulp van een plattegrond van Tallin kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.