Klimaat in Tallin

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Estland is . 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Tallin voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Tallin gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Tallin. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Tallin? Het weer in Tallin is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Tallin weer.

Het klimaat in Tallin is gematigd, met koele tot koude winters en milde zomers.

De gemiddelde jaartemperatuur is 5°C (41°F), met in januari temperaturen van gemiddeld -5°C (23°F) en in juli temperaturen van gemiddeld 17°C (63°F). De jaarlijkse neerslag bedraagt gemiddeld 550 millimeter, met sneeuwval van december tot maart. Extremen variëren van 42,7 °C (108,9 °F) op 28 juli 1994 tot -37,8 °C (-36,0 °F) op 3 februari 1956.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.