Veiligheid in Tallin

Is het veilig in Tallin voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Tallin? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Tallin?

Is het veilig in Tallin voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Tallin?

Ja, het is veilig voor toeristen in Tallin. De stad is een zeer populaire toeristische bestemming en je zult er veel mensen aantreffen die je kunnen helpen als je hulp nodig hebt. Maar net als in elke andere stad is het altijd belangrijk om je bewust te zijn van je omgeving en voorzorgsmaatregelen te nemen om jezelf te beschermen tegen kleine criminaliteit.

Zorg er bijvoorbeeld voor dat je waardevolle spullen veilig zijn en laat je bezittingen niet onbewaakt achter in drukke gebieden. Geniet van je tijd in Tallin!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.