Activiteiten in Yangon

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Yangon bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Yangon biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Myanmar (vroeger bekend als Birma) is een Zuidoost-Aziatisch land dat vele verbazingwekkende attracties herbergt, waaronder de stad Yangon. Deze bruisende metropool barst van de cultuur en biedt bezoekers een verscheidenheid aan leuke activiteiten om van te genieten. Van het verkennen van de oude tempels van de stad tot het in je opnemen van het uitzicht vanaf de top van de Shwedagon Pagode, er is voor elk wat wils in Yangon.

  Hier zijn 5 van de leukste activiteiten om in deze fascinerende stad te beleven:

  1. Verken de rijke cultuur en geschiedenis van de stad door een bezoek aan enkele van de vele musea en oude sites.
  2. Ga naar de film in een van de moderne bioscopen van de stad.
  3. Proef de gevarieerde keuken in de plaatselijke restaurants en straatstalletjes.
  4. Geniet van de natuurlijke schoonheid van Yangon's parken en meren.
  5. Ga op zoek naar unieke souvenirs op de lokale markten.
   1. Yangon is een stad die zowel toeristen als de lokale bevolking veel te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick of gewoon wilt ontspannen en de schoonheid van dit unieke land in je op wilt nemen, er zijn genoeg activiteiten om uit te kiezen. We hopen dat je net zoveel van je tijd hier geniet als wij hebben gedaan!

    We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Yangon! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Yangon stuur ons je tip door.