Emigreren naar Yangon

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Yangon te emigreren.

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je naar Yangon wilt emigreren. Eerst en vooral zul je een visum moeten krijgen. De procedure daarvoor kan variëren naargelang je land van staatsburgerschap, dus doe grondig onderzoek naar de vereisten. Ten tweede is het belangrijk dat je een baan op het oog hebt voor je verhuist - tenzij je met pensioen gaat, natuurlijk!

Gelukkig zijn er veel multinationale bedrijven met vestigingen in Yangon, dus werk vinden zou niet al te moeilijk moeten zijn. Zorg er tenslotte voor dat je vertrouwd bent met de Myanmarese cultuur en gewoonten voor je je koffers pakt - het is altijd het beste om voorbereid te zijn! Met deze overwegingen in het achterhoofd zou emigreren naar Yangon een makkie moeten zijn. Veel succes!

Onze bezoekers aan het woord:

Ik ben Julian, en ik hou van het ontdekken van nieuwe plaatsen. Toen mijn vrouw en ik twee jaar en vijf maanden geleden naar Yangon verhuisden, waren we enthousiast om te ontdekken wat deze geweldige stad allemaal te bieden heeft. We hebben tientallen pagodes en tempels bezocht, het beste eten in Birma opgespoord en de lokale markten verkend.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe avonturen, en we zijn enthousiast om te zien wat Yangon nog meer voor ons in petto heeft.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.