Veiligheid in Yangon

Is het veilig in Yangon voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Yangon? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Yangon?

Is het veilig in Yangon voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Yangon?

Yangon is een populaire toeristische bestemming, en het is er over het algemeen veilig voor toeristen. Er zijn echter wel een aantal dingen waar je op moet letten.

Wanneer u in Yangon reist, wees u dan bewust van uw omgeving en neem voorzorgsmaatregelen tegen kleine criminaliteit. Kleine diefstallen komen vaak voor, dus zorg ervoor dat u uw bezittingen veilig bewaart en laat geen waardevolle spullen onbewaakt achter.

Wees ook bedacht op zwendelpraktijken gericht op toeristen. Er zijn verschillende vormen van oplichting die vaak voorkomen in Yangon, dus kijk uit voor aanbiedingen of uitnodigingen die te mooi lijken om waar te zijn. Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is het dat waarschijnlijk ook!

Over het algemeen is Yangon een veilige stad voor toeristen. Gebruik uw gezond verstand en neem voorzorgsmaatregelen tegen kleine criminaliteit

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.