Kaart Yangon

De kaart van Yangon ziet er grotendeels landelijk uit, met veel gebieden die nog onbebouwd zijn. Er zijn enkele hoogbouw en wijken in het centrum van de stad, maar de buitenwijken zijn bezaaid met kleine dorpjes en rijstvelden.

Yangon is een fascinerende stad om te verkennen, en het rijke culturele erfgoed is overal waar je kijkt te zien. De mensen zijn warm en gastvrij, en het is gemakkelijk te zien waarom Yangon zo'n populaire bestemming is voor toeristen. Als je ooit in Zuidoost-Azië bent, voeg dan zeker Yangon aan je reisroute toe!

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Yangon je het beste verblijft! Ga je vooral naar Yangon om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Yangon is bijvoorbeeld -.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Yangon. 

Met behulp van een plattegrond van Yangon kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.